Hoe vind ik mijn winkel dashboard?

Als je bent ingelogd op jouw verkopers account wordt je automatisch doorverwezen naar jouw winkel dashboard. Hierin kun je alle informatie bijhouden die van toepassing is voor jouw online winkel bij de Mooiste Winkels. Je kunt hier bijvoorbeeld je bestellingen inzien, producten toevoegen of bewerken, je bedrijfsgegevens aanpassen en nog veel meer.

Als je al bent ingelogd op de Mooiste Winkels kun je klikken op het “user” icoon (Afbeelding 1) rechtsboven de site. Deze zal een pop-up openen met alle mogelijkheden die je hebt als gebruiker.

Afbeelding 1: Het “user” icoon rechts boven de website.

Op de pop-up is een ruimte die gaat over jouw winkel dashboard (Afbeelding 2). Daarop staat een knop “Winkel dashboard”. Je kunt op deze knop klikken om naar jouw winkel dashboard te gaan.
Let op: Als je niet bent ingelogd of bent ingelogd als gewone gebruiker zul je deze knop niet zien. Deze knop en het winkel dashboard is alleen toegankelijk voor Basic+, Plus++ en Premium+++ gebruikers.

Afbeelding 2: De toegang tot het winkel dashboard in de pop-up.

Misschien ook interessant

Hoe neem ik contact op met de mooiste winkels?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je vragen hebt over ons project of over de website. Wij vragen je eerst een kijkje te nemen on onze Helpcentrum pagina. Mocht je vraag daar niet tussen staan kan je contact met ons opnemen door:

Hoe pas ik mijn winkel informatie aan?

Staat er onjuiste informatie op de profielpagina van je winkel? Dat passen wij graag voor je aan. Stuur een mailtje met de wijzigingen naar info@mooistewinkels.nl

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken