Hoe steun ik mijn favoriete winkel?

De beste manier om je favoriete winkel te steunen is door het schrijven van een mooie review op de profielpagina van de winkel. Een hoge review score zorgt ervoor dat die winkel meer opvalt tussen alle andere winkels. Ook worden hoog beoordeelde winkels automatisch meer uitgelicht op de website, bijvoorbeeld op de homepage.
Daarbij wordt ieder jaar wordt de winkel met de hoogste review score uitgeroepen tot mooiste winkel van het jaar, binnen iedere winkelcategorie wordt ook een mooiste winkel van het jaar uitgeroepen. Deze winnaars ontvangen mooie prijzen en tevens ook een plekje in de Mooiste Winkels Hall of Fame.

Misschien ook interessant

Wat voor extra services zijn er beschikbaar?

Los van de pakketten kan een winkel ervoor kiezen om Mooiste Winkels in te schakelen voor extra marketingwerkzaamheden. Zo bieden we bijvoorbeeld fotografie- en filmwerkzaamheden aan, drukwerk mogelijkheden, social media campagnes, webdesign (verfrissing of nieuwe website/webshop), samenwerkingen met influencers en nog veel meer. Bekijk alle services die momenteel beschikbaar zijn op

Wie selecteert de mooiste winkels?

Als een winkel zich via het formulier op onze website aanmeldt komt die aanmelding terecht bij de redactie van Mooiste Winkels. Zij beoordelen de winkel en hanteren daarbij een aantal verschillende criteria: originaliteit, presentatie en klantvriendelijkheid. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze criteria niet strikt zijn en dat

Hoe voeg ik een winkel toe aan mijn favorieten?

Voeg winkels toe aan je favorieten door op het hartje bij een winkel te klikken. Je vindt je favorieten altijd snel terug door in het hoofdmenu op het hartje te klikken of naar je dashboard te gaan en daar op “Mijn favorieten” te klikken.

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken