Wat zijn de vereisten als mooiste winkel?

We begrijpen dat elke winkelier trots is op zijn of haar winkel, maar vanwege onze specifieke focus moeten we soms moeilijke beslissingen nemen en winkels afwijzen die niet helemaal passen bij wat we zoeken. Ons doel is om de kwaliteit en diversiteit van de deelnemende winkels te waarborgen.

Als je twijfels hebt over de geschiktheid van jouw winkel, neem dan contact met ons op voordat je je aanmeldt. We staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Nadat je je aanmeldt zijn dit de beoordelingscriteria die de redactie hanteert:

Uniekheid en authenticiteit:

  • De winkel heeft een onderscheidend concept dat zich duidelijk onderscheidt van andere winkels in dezelfde branche of regio.
  • De winkel biedt producten en/of diensten die uniek zijn in termen van kwaliteit, assortiment, presentatie of beleving.

Inrichting en sfeer:

  • De winkel heeft een aantrekkelijke en verzorgde inrichting die zorgvuldig is samengesteld en consistent past bij het winkelconcept. In de winkel staan niet simpelweg alleen maar producten tentoongesteld, maar de gehele winkel is ingericht en gedecoreerd zodat deze aansluit bij het thema en het concept.
  • De winkel creëert een sfeer die aansluit bij de beoogde doelgroep en biedt een bijzondere beleving aan de klanten, zoals door middel van verlichting, muziek, geur of decoratie.

Klantgerichtheid en kwaliteit:

  • De winkel heeft aantoonbaar tevreden klanten, bijvoorbeeld door middel van positieve klantrecensies, herhaalbezoeken of aanbevelingen.
  • De winkel heeft een bewezen reputatie van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld door erkende keurmerken, awards of positieve beoordelingen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze criteria niet strikt zijn en dat er geen vastgestelde scores zijn. We willen ons vooral richten op de unieke en verrassende aspecten van elke winkel en erkennen dat elk bedrijf zijn eigen sterke punten heeft.

Misschien ook interessant

Hoe pas ik mijn winkel informatie aan?

Staat er onjuiste informatie op de profielpagina van je winkel? Dat passen wij graag voor je aan. Stuur een mailtje met de wijzigingen naar info@mooistewinkels.nl

Hoe voeg ik een winkel toe aan mijn favorieten?

Voeg winkels toe aan je favorieten door op het hartje bij een winkel te klikken. Je vindt je favorieten altijd snel terug door in het hoofdmenu op het hartje te klikken of naar je dashboard te gaan en daar op “Mijn favorieten” te klikken.

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken