Hoe kom ik vanuit het winkel dashboard terug terug naar de website?

Er zijn meerdere mogelijkheden om vanuit het winkel dashboard terug te gaan naar de website.

Mogelijkheid 1: De gemakkelijkste manier is om op het Mooiste Winkels logo (Afbeelding 1) te klikken linksboven jouw winkel dashboard. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de homepagina van de Mooiste Winkels.

Afbeelding 1: Het Mooiste Winkels logo linksboven jouw winkel dashboard.

Mogelijkheid 2: Je kunt via jouw winkel dashboard direct naar je eigen winkelpagina navigeren. Dit kun je doen door rechtsboven jouw winkel dashboard op de “Mijn Winkel” knop te klikken (Zie afbeelding 2). Hierdoor kom je direct terecht op de pagina waar al jouw producten te zien zijn.
Let op: Deze knop is niet beschikbaar op mobiele telefoons.

Afbeelding 2: De knop “Mijn Winkel” om te navigeren naar jouw eigen winkelpagina.

Mogelijkheid 3: Je kunt via de productmanager in 1 klik navigeren naar het product. Om al je producten te zien kun de navigatiebalk aan de linkerkant van de webpagina gebruiken. Klik als eerste op de knop “Productmanager”. Deze knop zal een sub navigatie openen. Klik vervolgens op de knop “Alle producten” (Zie afbeelding 3).

Afbeelding 3: Navigatie naar “Productmanager” en “Alle producten”.

Vervolgens krijg je op deze pagina een lijst met al jouw producten te zien. Bij elk product staan aan de rechterkant een aantal iconen. Om je product aan de voorkant van de website te kunnen bekijken klik je op het “Oog” icoon (Zie afbeelding 4).
Let op: Om deze optie te gebruiken moet je minimaal 1 product in je webshop hebben toegevoegd.

Afbeelding 4: Het “oog” icoon om je product te kunnen bekijken.

Misschien ook interessant

Hoe maak ik een account aan?

Je maakt eenvoudig een account aan door je te registreren via deze link. Bedenk een gebruikersnaam en vul je mailadres in. Je ontvangt een e-mail waarmee je een wachtwoord voor je account kan instellen.

Wat zijn de toekomstplannen van Mooiste Winkels?

Het team van Mooiste Winkels werkt voortdurend aan het uitbreiden en verbeteren van het project voor winkelbezoekers en winkeleigenaren. Zo liggen er bijvoorbeeld al een paar leuke uitbreidingen op de planning, waaronder:

Kan ik mijn favoriete winkel opgeven?

Jazeker! Laat ons weten welke winkel volgens jou echt thuishoort op de Mooiste Winkels website en wij zullen contact met hen opnemen. Je kan een winkel opgeven door ons contactformulier in te vullen of een mailtje te sturen naar info@mooistewinkels.nl

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken