Hoe kom ik vanuit het winkel dashboard terug terug naar de website?

Er zijn meerdere mogelijkheden om vanuit het winkel dashboard terug te gaan naar de website.

Mogelijkheid 1: De gemakkelijkste manier is om op het Mooiste Winkels logo (Afbeelding 1) te klikken linksboven jouw winkel dashboard. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de homepagina van de Mooiste Winkels.

Afbeelding 1: Het Mooiste Winkels logo linksboven jouw winkel dashboard.

Mogelijkheid 2: Je kunt via jouw winkel dashboard direct naar je eigen winkelpagina navigeren. Dit kun je doen door rechtsboven jouw winkel dashboard op de “Mijn Winkel” knop te klikken (Zie afbeelding 2). Hierdoor kom je direct terecht op de pagina waar al jouw producten te zien zijn.
Let op: Deze knop is niet beschikbaar op mobiele telefoons.

Afbeelding 2: De knop “Mijn Winkel” om te navigeren naar jouw eigen winkelpagina.

Mogelijkheid 3: Je kunt via de productmanager in 1 klik navigeren naar het product. Om al je producten te zien kun de navigatiebalk aan de linkerkant van de webpagina gebruiken. Klik als eerste op de knop “Productmanager”. Deze knop zal een sub navigatie openen. Klik vervolgens op de knop “Alle producten” (Zie afbeelding 3).

Afbeelding 3: Navigatie naar “Productmanager” en “Alle producten”.

Vervolgens krijg je op deze pagina een lijst met al jouw producten te zien. Bij elk product staan aan de rechterkant een aantal iconen. Om je product aan de voorkant van de website te kunnen bekijken klik je op het “Oog” icoon (Zie afbeelding 4).
Let op: Om deze optie te gebruiken moet je minimaal 1 product in je webshop hebben toegevoegd.

Afbeelding 4: Het “oog” icoon om je product te kunnen bekijken.

Misschien ook interessant

Wie selecteert de mooiste winkels?

Als een winkel zich via het formulier op onze website aanmeldt komt die aanmelding terecht bij de redactie van Mooiste Winkels. Zij beoordelen de winkel en hanteren daarbij een aantal verschillende criteria: originaliteit, presentatie en klantvriendelijkheid. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze criteria niet strikt zijn en dat

Hoe meld ik mijn winkel aan?

Behoort jouw winkel tot een van de mooiste winkels van Nederland? Het aanmelden van je winkel doe je door het formulier op onze website in te vullen. We hebben wat standaard informatie nodig, zoals adres en contactgegevens. Ook vragen we je of je een website en social media profielen voor

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken