Hoe voeg ik mijn winkelgegevens toe?

Je kunt winkelgegevens toevoegen die zichtbaar worden op je eigen winkelpagina. Dit is de pagina waarop al je producten zichtbaar zijn. Om deze gegevens aan te passen maak je gebruik van de knop “Winkel instellingen” in de linker navigatiebalk. Deze opent een sub navigatie met daarin de knop “Winkelpui” (Afbeelding 1). Deze stuurt je naar een pagina met instellingen voor jouw winkelpagina.
Let op: Dit gaat over de winkelpagina in de webwinkel gedeelte van de website. Niet over de informatie pagina over jouw winkel.

Afbeelding a: Navigatie naar “Winkelinstellingen” en “Winkelpui”.

Je bevind je nu op de pagina om jouw winkelgegevens toe te voegen of aan te passen. Je kunt hier de volgende gegevens toevoegen of aanpassen:

Omslagafbeelding: Dit is de afbeelding die te zien is in de linker zijbalk van jouw winkelpagina en het onderste informatie blok. Zorg ervoor dat je een afbeelding selecteert die jouw winkel het beste naar voren brengt. Je kunt deze aanpassen door op de knop “Omslagafbeelding uploaden” te klikken.

Algemeen
Winkel naam: Hier komt jouw winkel naam te staan. In principe veranderd deze nooit.
Winkelbeschrijving: Hier kun je een winkelbeschrijving toevoegen. Deze wordt zichtbaar aan de onderkant van jouw winkelpagina. Hier kun je een korte tekst schrijven over jouw winkel.
Bericht in bestellings e-mail: Hier heb je de mogelijkheid om een korte tekst te schrijven die wordt toegevoegd in de e-mail die een klant ontvangt na het maken van een bestelling.
Telefoon: Hier kun je jouw telefoonnummer invullen.
E-mail: Hier staat jouw e-mailadres. Dit is het e-mailadres van jouw account en is niet aan te passen via deze pagina.
Extra E-mail: Hier kun je een alternatief e-mailadres invullen.
Adres: Hier kun je het adres van de winkel invullen. Het gaat om de volgende velden: Adres regel 1, Adres regel 2 (Indien van toepassing), Land, Stad en Postcode.
Tijdzone: Hier kan je de tijdzone van je winkel selecteren. Om de Nederlandse tijdzonde te selecteren kies je voor “Amsterdam”.

Sociale media
Hier kun je de URLs voor jouw sociale media pagina’s toevoegen die zichtbaar zullen zijn op jouw winkelpagina waardoor mensen naar jouw sociale media kunnen navigeren.
Let op dat je hier de volledige URL van jouw social media toevoegt.
Voorbeeld:
Volledige URL: https://www.facebook.com/mooistewinkels
Onvolledige URL: facebook.com/mooistewinkels


Misschien ook interessant

Hoe werkt de Mooiste Winkels?

Het doel van de “Mooiste Winkels” is om winkels te selecteren die zich onderscheiden door hun unieke uitstraling, creativiteit en klantbeleving. Bovendien streven we ernaar om het bezoek aan een winkel weer aantrekkelijk te maken door aanvullende suggesties te bieden voor activiteiten in de omgeving, om er bijvoorbeeld een leuk

Wat zijn de toekomstplannen van Mooiste Winkels?

Het team van Mooiste Winkels werkt voortdurend aan het uitbreiden en verbeteren van het project voor winkelbezoekers en winkeleigenaren. Zo liggen er bijvoorbeeld al een paar leuke uitbreidingen op de planning, waaronder:

Hoe verloopt het aanmeldproces van een winkel?

Als een winkel zich via het formulier op onze website aanmeldt komt die aanmelding terecht bij de redactie van Mooiste Winkels. Zij beoordelen de winkel en hanteren daarbij een aantal verschillende criteria: originaliteit, presentatie en klantvriendelijkheid.  Nadat de winkel door de redactie is geselecteerd, wordt de winkel daarvan op de

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken