Hoe wordt ik uitbetaald door Mooiste Winkels?

Wij als Mooiste Winkels willen er zeker van zijn dat gebruikers de beste en veiligste ervaring hebben om producten te kopen en verkopen. Hierdoor zijn wij dus de bemiddelaar tussen de transacties.
Als een bezoeker een bestelling plaatst bij jouw winkel wordt de betaling hiervan via Mooiste Winkels voltooid. Vervolgens wordt je maandelijks het door jou verdiende bedrag uitbetaald door middel van een directe bank overschrijving.

Misschien ook interessant

Hoe laat ik een review achter?

Bijna onderaan de profielpagina van een winkel vind je het kopje Reviews. Om een review te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Je review bestaat uit de volgende onderdelen:

Wat kost een vermelding op de mooiste winkels?

De Mooiste Winkels biedt 4 verschillende pakketten aan waar toegelaten winkeleigenaren uit kunnen kiezen. “Pakket Kaal” is het meest eenvoudige pakket en vraagt om een eenmalige betaling. Voor dat lage bedrag ontvangt de winkel een ingerichte profielpagina inclusief winkelroute, vermeldingen op socials en onze nieuwsbrief, een blogpost en een startpakket

Hoe meld ik mijn winkel aan?

Behoort jouw winkel tot een van de mooiste winkels van Nederland? Het aanmelden van je winkel doe je door het formulier op onze website in te vullen. We hebben wat standaard informatie nodig, zoals adres en contactgegevens. Ook vragen we je of je een website en social media profielen voor

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken