Hoe word ik meer uitgelicht op de website?

Om je winkel meer in de schijnwerpers te zetten op de Mooiste Winkels website, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen:

Klantrecensies
Vraag je klanten om recensies achter te laten op je profielpagina. Een hoge review score zorgt ervoor dat je winkel meer opvalt tussen alle anderen. Ook worden hoog beoordeelde winkels automatisch meer uitgelicht op de website, bijvoorbeeld op de homepage.
Daarbij wordt ieder jaar wordt de winkel met de hoogste review score uitgeroepen tot mooiste winkel van het jaar, binnen iedere winkelcategorie wordt ook een mooiste winkel van het jaar uitgeroepen. Deze winnaars ontvangen mooie prijzen en tevens ook een plekje in de Mooiste Winkels Hall of Fame.

Marketingpakket
Wanneer je ervoor kiest een abonnement te nemen op een marketingpakket van Mooiste Winkels, zal je winkel extra in de schijnwerpers worden gezet: op de website zelf maar ook daarbuiten. Je winkel zal regelmatig worden vermeld op de social media en in de nieuwsbrief van Mooiste Winkels. Er worden campagnes voor je ingericht op social media en via Google Ads.

Misschien ook interessant

Hoe laat ik een review achter?

Bijna onderaan de profielpagina van een winkel vind je het kopje Reviews. Om een review te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Je review bestaat uit de volgende onderdelen:

Welke winkel is het mooiste?

Ieder jaar wordt de winkel met de hoogste review score uitgeroepen tot mooiste winkel van het jaar, daarnaast wordt binnen iedere winkelcategorie ook een mooiste winkel van het jaar uitgeroepen. Deze winnaars ontvangen mooie prijzen en tevens ook een plekje in de Mooiste Winkels Hall of Fame. Het is belangrijk

Wat kost een vermelding op de mooiste winkels?

De Mooiste Winkels biedt 4 verschillende pakketten aan waar toegelaten winkeleigenaren uit kunnen kiezen. “Pakket Kaal” is het meest eenvoudige pakket en vraagt om een eenmalige betaling. Voor dat lage bedrag ontvangt de winkel een ingerichte profielpagina inclusief winkelroute, vermeldingen op socials en onze nieuwsbrief, een blogpost en een startpakket

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken