Mooiste Winkels pakketten

Bij Mooiste Winkels begrijpen we dat elke winkel uniek is, en daarom hebben we een reeks abonnementen samengesteld om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een manier om je winkel in de schijnwerpers te zetten of extra marketingondersteuning wilt, we hebben het perfecte pakket voor jou. Hieronder vind je een overzicht van onze abonnementen en de bijbehorende voordelen. Kies het abonnement dat het beste bij jouw winkel past en laat je onderneming schitteren!

PakketGratis

Altijd gratis

€0

Altijd

PakketStarter

Eerste maand gratis!

€25

Per maand
Contractperiode: 3 maanden
Na 3 maanden per kalendermaand opzegbaar.

Eerste maand gratis!

PakketSamenwerking

€95

Per maand
Contractperiode: 3 maanden
Na 3 maanden per kalendermaand opzegbaar.

Eerste maand gratis!

PakketSpotlight

€225

Per maand
Contractperiode: 1 jaar
Na 1 jaar per kalendermaand opzegbaar.

Toelichting op de pakketten

1. Zoekwoord analyse
Een zoekwoordenanalyse is een proces waarbij je onderzoekt welke woorden en zinnen mensen gebruiken wanneer ze online zoeken naar informatie. Dit helpt bij het schrijven van teksten voor winkel profielpagina’s en blog posts, zodat winkels nog beter gevonden worden op internet door potentiële klanten.

2. Mooiste Winkels nieuwsbrief
We versturen onze nieuwsbrief naar alle mensen die geïnteresseerd zijn in mooie en bijzondere winkels. De frequentie waarin we winkels opnemen in de nieuwsbrief heeft te maken met de hoeveelheid deelnemende winkels. We willen de ontvangers van de nieuwsbrief niet overspoelen met een enorme lijst aan winkels. De winkels zullen eerlijk verdeeld in de nieuwsbrief terug komen, winkels die gebruik maken van ons premium marketingpakket zullen vaker terug te zien zijn in een nieuwsbrief.

3. Winkel routes
Iedere Mooiste Winkel ontvangt op zijn profielpagina een kaartje met daarop een door de redactie samengestelde winkelroute bestaande uit winkels in de buurt, eetgelegenheden, overnachtingen, parkeergelegenheid en leuke aanvullende (culturele) activiteiten. We willen mensen inspireren tot ‘dagje uit’ bezoekjes aan bijzondere winkels.

4. Raamstickers
Iedere deelnemende winkel ontvangt een pakket met Mooiste Winkels raamstickers. Je hoeft er niet verplicht gebruik van te maken, maar hoe leuk is het om op je etalage te kunnen tonen dat je verkozen bent tot een van de mooiste winkels?

5. Social media posts
Mooiste Winkels promoot jouw winkel op social media, waardoor je een breder publiek bereikt en je winkel bekender wordt.

6. Social media en Google Ads reclame
Met social media en Google Ads reclame bereiken we mensen die het Mooiste Winkels platform nog niet kennen. Voor ieder (type) winkel stellen we een specifieke doelgroep in. Winkeleigenaren die gebruik maken van het premium marketingpakket ontvangen een individuele social media campagne waarmee zij de spotlight kunnen stelen. Winkels die gebruik maken van de andere pakketten worden in campagnes gebundeld per winkel categorie om samen gebruik te maken van een groter dagbudget. 

7. Social media en Google Ads campagne budget
Gemiddeld is een campagnebudget voor een social media campagne en Google Ads van een individuele winkel €160 per maand. Dit zijn advertentiekosten die wij inkopen bij deze kanalen. Door onze geoptimaliseerde campagnes en gecombineerde budgetten kunnen we de kosten voor onze Mooiste Winkels deelnemers zo laag mogelijk houden en de resultaten zo groot mogelijk!

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken