Wat zijn de toekomstplannen van Mooiste Winkels?

Het team van Mooiste Winkels werkt voortdurend aan het uitbreiden en verbeteren van het project voor winkelbezoekers en winkeleigenaren. Zo liggen er bijvoorbeeld al een paar leuke uitbreidingen op de planning, waaronder:

  • Evenementenkalender met speciale activiteiten en evenementen in deelnemende winkelsteden.
  • Een sectie op de website met cadeau ideeën op basis van verschillende gelegenheden, leeftijden of interesses.
  • Training en workshops voor winkeleigenaren om nog meer uit hun winkel te kunnen halen.
  • Boekje of magazine van Mooiste Winkels. Bij een voldoende aantal deelnemers kunnen we kijken naar het uitbrengen van een boekje of magazine waarin alle deelnemende winkels uitgelicht worden. Of dit een landelijk boekje of iets per provincie wordt, zal later blijken.
  • Mooiste Winkels app, waarmee bezoekers op de hoogte gehouden worden van hun favoriete winkels en activiteiten. Met deze app is het nog makkelijker om met een (Google Maps) kaartje te lopen naar plekken van interesse.

Misschien ook interessant

Wie selecteert de mooiste winkels?

Als een winkel zich via het formulier op onze website aanmeldt komt die aanmelding terecht bij de redactie van Mooiste Winkels. Zij beoordelen de winkel en hanteren daarbij een aantal verschillende criteria: originaliteit, presentatie en klantvriendelijkheid. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze criteria niet strikt zijn en dat

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken