Wat kan ik als bezoeker op deze website doen?

Mogelijkheden voor winkelbezoekers:

  • Ontdek je nieuwe favoriete winkel op de website van Mooiste Winkels. Browse door de verschillende categorieën en locaties. Ook lichten we dagelijks nieuwe bijzondere pareltjes op onze homepage uit.
  • Voeg winkels toe aan je favorieten en vind ze altijd snel terug in je dashboard.
  • Schrijf reviews voor winkels die je hebt bezocht en help hen naar de titel van de mooiste winkel van het jaar.
  • Zin een leuk winkel dagje of weekendje weg? Op de website van Mooiste Winkels vind je voor iedere plaats een voorgestelde winkelroute bestaande uit bijzondere winkels, eetgelegenheden, overnachtingen, parkeergelegenheid en leuke aanvullende (culturele) activiteiten.
  • Heb je een winkel bezocht waarvan je zegt “dit is echt de mooiste winkel van Nederland, die hoort thuis op deze website”? Geef dan je suggestie aan ons door en wij nemen contact op met de winkel in kwestie.
  • Op zoek naar een mooi cadeau? Bestel via de website een Mooiste Winkels cadeaubon, te besteden bij alle deelnemende winkels.
  • Mis nooit meer nieuws over de mooiste winkels van Nederland en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Misschien ook interessant

Hoe neem ik contact op met de mooiste winkels?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je vragen hebt over ons project of over de website. Wij vragen je eerst een kijkje te nemen on onze Helpcentrum pagina. Mocht je vraag daar niet tussen staan kan je contact met ons opnemen door:

Hoe verloopt het aanmeldproces van een winkel?

Als een winkel zich via het formulier op onze website aanmeldt komt die aanmelding terecht bij de redactie van Mooiste Winkels. Zij beoordelen de winkel en hanteren daarbij een aantal verschillende criteria: originaliteit, presentatie en klantvriendelijkheid.  Nadat de winkel door de redactie is geselecteerd, wordt de winkel daarvan op de

Hoe voeg ik een winkel toe aan mijn favorieten?

Voeg winkels toe aan je favorieten door op het hartje bij een winkel te klikken. Je vindt je favorieten altijd snel terug door in het hoofdmenu op het hartje te klikken of naar je dashboard te gaan en daar op “Mijn favorieten” te klikken.

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken