Wat is de “Mooiste Winkels”?

Ons doel is om het echte winkelen weer te bevorderen.

Bij de ‘Mooiste Winkels’ geloven we in de kracht van samenwerking en het delen van middelen en kennis. Daarom vragen we onze deelnemende winkeliers om hier gezamenlijk in te investeren, zodat we samen een aantal voordelen kunnen realiseren die we als individuele winkels niet zouden kunnen bereiken.

Met deze gezamenlijke investering zullen we een centrale marketingcampagne kunnen ondersteunen, die gericht is op het verhogen van de bekendheid en de aantrekkingskracht van onze groep als geheel. Hierdoor zullen winkeliers kunnen profiteren van een grotere stroom potentiële klanten en verkopen, wat hen in staat stelt om hun winkel en hun merk verder te versterken.

Al met al biedt onze groep van ‘Mooiste Winkels’ een unieke gelegenheid om samen te werken en te profiteren van de voordelen van een gezamenlijke inspanning. Door onze bijdragen te doen, zullen we een sterk en samenhangend netwerk kunnen creëren, dat ons allemaal in staat stelt om te groeien en te bloeien.

Misschien ook interessant

Wat zijn de toekomstplannen van Mooiste Winkels?

Het team van Mooiste Winkels werkt voortdurend aan het uitbreiden en verbeteren van het project voor winkelbezoekers en winkeleigenaren. Zo liggen er bijvoorbeeld al een paar leuke uitbreidingen op de planning, waaronder:

Hoe steun ik mijn favoriete winkel?

De beste manier om je favoriete winkel te steunen is door het schrijven van een mooie review op de profielpagina van de winkel. Een hoge review score zorgt ervoor dat die winkel meer opvalt tussen alle andere winkels. Ook worden hoog beoordeelde winkels automatisch meer uitgelicht op de website, bijvoorbeeld

Hoe maak ik een account aan?

Je maakt eenvoudig een account aan door je te registreren via deze link. Bedenk een gebruikersnaam en vul je mailadres in. Je ontvangt een e-mail waarmee je een wachtwoord voor je account kan instellen.

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken