Hoe werkt de Mooiste Winkels?

Het doel van de “Mooiste Winkels” is om winkels te selecteren die zich onderscheiden door hun unieke uitstraling, creativiteit en klantbeleving. Bovendien streven we ernaar om het bezoek aan een winkel weer aantrekkelijk te maken door aanvullende suggesties te bieden voor activiteiten in de omgeving, om er bijvoorbeeld een leuk dagje of weekend uit van te maken.

De eerste selectie van de mooiste winkels wordt gemaakt door onze redactie op basis van originaliteit, inrichting en klantvriendelijkheid van de winkel. Daarna krijgt het publiek de mogelijkheid om de winkels te beoordelen op verschillende criteria. Hiermee beogen we de algehele kwaliteit van de winkelervaring te verbeteren en het winkelen op zichzelf aantrekkelijker te maken.

Winkels hebben de kans om zilver of goud te ontvangen op basis van publieksstemmen, en ontvangen tevens waardevolle feedback. Als winkelbezoeker kun je winkels aan je favorietenlijst toevoegen en stemmen op je favorieten. Binnenkort zullen we je ook op de hoogte houden van speciale aanbiedingen en evenementen van jouw favoriete winkels, zoals vouchers en activiteiten.

Misschien ook interessant

Wie selecteert de mooiste winkels?

Als een winkel zich via het formulier op onze website aanmeldt komt die aanmelding terecht bij de redactie van Mooiste Winkels. Zij beoordelen de winkel en hanteren daarbij een aantal verschillende criteria: originaliteit, presentatie en klantvriendelijkheid. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze criteria niet strikt zijn en dat

Wat kost een vermelding op de mooiste winkels?

De Mooiste Winkels biedt 4 verschillende pakketten aan waar toegelaten winkeleigenaren uit kunnen kiezen. “Pakket Kaal” is het meest eenvoudige pakket en vraagt om een eenmalige betaling. Voor dat lage bedrag ontvangt de winkel een ingerichte profielpagina inclusief winkelroute, vermeldingen op socials en onze nieuwsbrief, een blogpost en een startpakket

Hoe maak ik een account aan?

Je maakt eenvoudig een account aan door je te registreren via deze link. Bedenk een gebruikersnaam en vul je mailadres in. Je ontvangt een e-mail waarmee je een wachtwoord voor je account kan instellen.

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken