Meld jouw
winkel aan

Meer aandacht voor jouw
Mooiste winkel

Ben jij trots op jouw winkel? Vind je dat jouw winkel uniek en bijzonder is? Dan is het tijd om je aan te melden bij de Mooiste Winkels! Wij bieden een scala aan marketingdiensten en pakketten aan om jouw winkel in de spotlight te zetten.

Jouw winkel hier?

Jouw winkel hier?

Jouw winkel hier?

Jouw winkel hier?

87%

87% van de consumenten doet online onderzoek naar winkels voordat ze daar een aankoop doen. 

93%

93% van de consumenten gebruikt sociale media om informatie over producten of diensten van winkels te vinden.

92%

92% van de consumenten kijkt regelmatig naar hun e-mail.

Voordelen van Mooiste Winkels

Mooiste Winkels biedt je een aantal voordelen die je helpen om jouw winkel te promoten en meer klanten te trekken:

Zichtbaarheid

Je winkel wordt zichtbaar voor een groot publiek op de website van Mooiste Winkels, social media en nog veel meer.

Reputatie

Je winkel krijgt een positieve reputatie door de reviews van klanten.

Klantgerichte marketing

Je ontvangt marketingcampagnes die zijn gericht op jouw doelgroep.

Winkelpagina

Met een verzorgde profielpagina op de website van Mooiste Winkels maak je jouw winkel zichtbaar voor een groot publiek dat gericht op zoek is naar bijzondere winkels. De pagina bevat informatie over jouw winkel, zoals foto’s, openingstijden, een uniek geschreven tekst over wat jouw winkel zo bijzonder maakt, reviews van klanten en nog meer.

Winkelroute

Mooiste Winkels stelt voor jouw winkel een zogeheten winkelroute samen. Deze route leidt klanten naar jouw winkel en aanvullende lokale activiteiten, eet- en parkeergelegenheden, voor een compleet dagje uit!

Social media

Mooiste Winkels promoot jouw winkel op social media. Zo bereik je een nog breder publiek en maak je jouw winkel nog bekender. Wij hebben al veel volgers voor je verzameld die benieuwd zijn naar de verborgen parels van Nederland.

Marketing campagne

Als je kiest voor een marketingcampagne, dan ontvang je een uitgebreide campagne op maat. De campagne wordt gericht op jouw doelgroep en bestaat uit verschillende soorten media die worden weergegeven op meerdere platforms. Afhankelijk van je gekozen pakket kan je profiteren van een gedeeld campagnebudget samen met andere winkels, of steel je de show met jouw eigen individuele campagne.

Binnenkort beschikbaar: Google Shopping

Plaats via het winkelier dashboard jouw producten op ons platform en verkoop ze via Mooiste Winkels! De producten zijn te bekijken op jouw profielpagina, maar ook in het shop gedeelte van ons platform. Daar kunnen bezoekers browsen tussen al het bijzonders die de mooiste winkels van Nederland te bieden hebben. 

Ben je bekend met Google Shopping? We weergeven jouw producten aan mensen die op Google zoeken naar soortgelijke producten. Die van jou mogen ze natuurlijk niet missen!

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken