0.0/5

P.G.C. Hajenius

P.G.C. Hajenius is een sigarenwinkel met een rijke geschiedenis. De winkel werd in 1826 opgericht door Pantaleon Gerhard Coenraad Hajenius, die zijn eigen sigaren wilde maken met de beste tabakken. De winkel is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde sigarenhuizen van Europa.

De winkel is gevestigd in een monumentaal Art Déco pand aan het Rokin in Amsterdam. Het interieur is prachtig, met Italiaans marmer, kunstige ornamenten en kolossale kroonluchters.

Gasten kunnen hier genieten van een excellente sigaar, zelfs als ze niet roken, want een bezoek aan de winkel is een hele bijzondere ervaring op zich!

Adresgegevens

Rokin 96
1012 KZ, Amsterdam

Openingstijden

Maandag12:00 – 18:00
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag09:30 – 18:00
Zondag12:00 – 17:00

De geschiedenis van Hajenius

In 1826 opende Pantaleon Gerhard Coenraad Hajenius een sigarenwinkel in Amsterdam en sindsdien bleef Hajenius groeien en bloeiend. In 1914 verhuisde de winkel naar het huidige pand aan het Rokin. Dit pand is een monumentaal Art Déco pand dat speciaal ontworpen is door de architecten Johan Godart van Gendt en Willem van der Meij. In 1997 is Hajenius gestopt met de verkoop van sigaretten en richt zich nu uitsluitend op de verkoop van sigaren.
In 2023 viert de winkel zijn 200-jarig bestaan!

P.G.C. Hajenius - mooiste winkels

Top­service en uitstekende kwaliteit

Hajenius biedt een uitgebreid assortiment sigaren van over de hele wereld. Je vindt er zowel klassieke Cubaanse sigaren als moderne sigaren uit andere landen. De winkel heeft ook een uitgebreide collectie pijptabak. Naast sigaren en pijptabak van hoge kwaliteit vind je bij Hajenius ook allerlei accessoires voor rokers. Denk aan aanstekers, pijpen, humidors en meer. De medewerkers van Hajenius zijn vriendelijk en behulpzaam en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte sigaar of pijptabak.

Een oase voor sigarenliefhebbers

In de entreeruimte vind je een vitrine met de nieuwste sigaren en pijptabak. Hier vind je ook de informatiebalie waar je informatie kunt krijgen over de producten en diensten van Hajenius. Vanuit de entreeruimte kom je in de hoofdruimte van de winkel. Hier vind je een breed assortiment sigaren en pijptabak.

In de winkel vind je ook een aantal speciale ruimtes, waaronder de klimaatkamer. In deze kamer is de temperatuur en luchtvochtigheid constant op het juiste niveau, zodat de sigaren hun optimale smaak behouden. Ook is er een smoking lounge waar je vroeger kon genieten van een sigaar en een drankje.

Laat reviews achter met je gratis account

Laat reviews achter voor je favoriete winkels met je eigen account! Hiermee kun je altijd je favoriete winkels terug vinden, reviews achterlaten en op je favoriete winkels stemmen.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Restaurant

Activiteit

Parkeren

Overnachten

Inloggen

Nog geen gratis account?

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken