0.0/5

de Museumwinkel.com

Welkom in deze winkel die aanvoelt als een museum, maar waar alles binnen handbereik is: De Museumwinkel! Ontdek bij De Museumwinkel een betoverend universum van 500m² met unieke interieuritems. Hier tref je opgezette vlinders, dieren, vogels, insecten, mineralen, skeletten en schedels.

Sinds 2010 is De Museumwinkel uitgegroeid van drie gedreven ondernemers tot een team van twaalf vakmensen. Het ambachtelijke atelier biedt maatwerk en reparatie. Elk item is ambachtelijk bereid, met respect voor de natuur. Door te kiezen voor De Museumwinkel maak je bewust deel uit van het behoud van de natuur.

Of je nu uit Nijmegen komt of van verder weg, De Museumwinkel is een bezoek meer dan waard. Ontdek, leer en geniet van de natuurlijke pracht en geschiedenis. De winkel voelt als een museum, maar alles is te koop!

Adresgegevens

Van Welderenstraat 114
6511 MT, Nijmegen

Openingstijden

Maandag10:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:30
ZondagGesloten

Een betoverend universum

Betreed De Museumwinkel en laat je meevoeren naar een betoverend universum van 500m² vol unieke interieuritems. Hier is alles binnen handbereik in een omgeving die aanvoelt als een museum. Van opgezette vlinders tot skeletten en mineralen, elk item vertelt zijn eigen verhaal en nodigt uit tot ontdekking en verwondering.

Vakmanschap en natuurbewust zijn in de Museumwinkel

Sinds 2010 heeft De Museumwinkel zich ontwikkeld van een bescheiden start-up tot een team van twaalf gepassioneerde vakmensen. In het ambachtelijke atelier wordt maatwerk geleverd en reparatie uitgevoerd, altijd met respect voor de natuur. Elk item wordt met zorg bereid, waardoor je bewust deel uitmaakt van het behoud van de natuur door te kiezen voor De Museumwinkel.

Een must-visit bestemming in nijmegen en ver daarbuiten

Of je nu lokaal bent of van ver komt, De Museumwinkel is een bestemming die je niet mag missen. Verlies jezelf in de natuurlijke pracht en geschiedenis die deze winkel te bieden heeft. Hier voel je je als in een museum, maar alles is te koop, klaar om een unieke plek te veroveren in jouw huis. Kom ontdekken, leren en genieten van al het moois dat De Museumwinkel te bieden heeft!

Laat reviews achter met je gratis account

Laat reviews achter voor je favoriete winkels met je eigen account! Hiermee kun je altijd je favoriete winkels terug vinden, reviews achterlaten en op je favoriete winkels stemmen.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Restaurant

Activiteit

Parkeren

Overnachten

Inloggen

Nog geen gratis account?

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken