Central Park One Love

Central Park in Apeldoorn is meer dan een koffiehuis. Het is een unieke beleving waar je kunt ontspannen, ontmoeten en inspireren. Eigenaresse Wendie creëerde een huiselijke sfeer met een vleugje New Yorkse flair. De kleurrijke inrichting, de comfortabele zithoeken en de vriendelijke bediening zorgen ervoor dat je je er meteen thuis voelt!

Naast koffie en lunch kun je bij Central Park ook terecht voor diverse andere activiteiten. In de knusse winkel vind je unieke kleding, edelstenen, tarotkaarten, boeken en nog veel meer. Ontdek je creativiteit tijdens een workshop of huur een ruimte af voor een vergadering, babyshower of feestje.

Central Park is een plek waar je kunt ontspannen en nieuwe ideeën kunt opdoen. De creatieve sfeer, de inspirerende workshops en de vriendelijke mensen om je heen zorgen ervoor dat je je batterij weer kunt opladen!

de Museumwinkel.com

Welkom in deze winkel die aanvoelt als een museum, maar waar alles binnen handbereik is: De Museumwinkel! Ontdek bij De Museumwinkel een betoverend universum van 500m² met unieke interieuritems. Hier tref je opgezette vlinders, dieren, vogels, insecten, mineralen, skeletten en schedels.

Sinds 2010 is De Museumwinkel uitgegroeid van drie gedreven ondernemers tot een team van twaalf vakmensen. Het ambachtelijke atelier biedt maatwerk en reparatie. Elk item is ambachtelijk bereid, met respect voor de natuur. Door te kiezen voor De Museumwinkel maak je bewust deel uit van het behoud van de natuur.

Of je nu uit Nijmegen komt of van verder weg, De Museumwinkel is een bezoek meer dan waard. Ontdek, leer en geniet van de natuurlijke pracht en geschiedenis. De winkel voelt als een museum, maar alles is te koop!

Villa Muze

Villa Muze - mooiste winkels

Ontdek de betoverende wereld van Villa Muze, een unieke winkel gevestigd in een prachtig middeleeuws pand in Buren. Mechteld en Ulla, moeder en dochter, zijn de meesters in vormgeving en schoonheid en brengen een combinatie van bloemwerk, styling en unieke objecten tot leven.

In Villa Muze word je ondergedompeld in een onvergetelijke ervaring vol kleuren, stoffen en oude meubels met een verhaal. Als liefhebbers van intensief gebruikte materialen, zien Mechteld en Ulla schoonheid en sensualiteit als hun geheime ingrediënten. Zij verstaan de kunst om de juiste elementen samen te voegen, zoals een zorgvuldig samengesteld parfum. Naast het creëren van prachtige bloemwerken, zijn zij ook gespecialiseerd in interieur, personal branding en fotoshoots.

Bezoek Villa Muze en laat je betoveren door de harmonie van kleuren, texturen en geuren.

Mister Moen

De slogan van Mister Moen, “speelgoed voor jong en oud”, is meer dan alleen een slogan. Het is een reflectie van de winkel zelf! De winkel is gevuld met speelgoed en decoratie die geschikt is voor alle leeftijden. Gevestigd in een prachtig Jugendstil pand biedt deze bijzondere winkel een unieke winkelervaring.

Mister Moen is een plek waar iedereen zich kan verwonderen en inspireren. Kinderen kunnen er hun fantasie de vrije loop laten, terwijl volwassenen kunnen genieten van de nostalgie en schoonheid van het speelgoed.

Bezoek Mister Moen in Buren en neem de tijd om de winkel te verkennen. Er is zoveel te zien en te beleven!

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken