0.0/5

Poshdogsparadise

Stap binnen in een wereld van roze, glitters en luxe waar verwende hondjes hun hart ophalen. Dat is Poshdogsparadise in Amsterdam Nieuw-Sloten! Je kijkt je ogen uit naar de unieke inrichting met chique accessoires en trendy speeltjes.

In deze bijzondere hondenboetiek en trimsalon vind je een exclusieve collectie halsbanden, riemen, speeltjes, kleding en verzorgingsproducten. Jouw hond kan hier genieten van een individuele behandeling in een ontspannen sfeer, met professioneel advies over de vachtverzorging. Zelfs als je zelf geen honden eigenaar bent is het super leuk om hier binnen rond te kijken. Sommige speeltjes en accessoires die er voor de hondjes verkrijgbaar zijn zijn ontzettend grappig om te zien. Zo spot je er bijvoorbeeld speeltjes en knuffeltjes in de vorm van cocktail glazen, luxe parfumflesjes, "Fursace" en "Chewy Luitton" tasjes en stapeltjes geld! Hoe geweldig?!

De eigenaresse van Poshdogsparadise, Simone, is gediplomeerd trimster en heeft een passie voor honden. Ze staat altijd klaar om je te adviseren over de beste verzorging voor jouw trouwe viervoeter.

Adresgegevens

Luiksingel 7
1066 JH, Amsterdam

Openingstijden

Maandag09:00 – 16:00
Dinsdag09:00 – 16:00
Woensdag09:00 – 16:00
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00 – 14:00
Zaterdag10:00 – 16:00
ZondagGesloten

Laat reviews achter met je gratis account

Laat reviews achter voor je favoriete winkels met je eigen account! Hiermee kun je altijd je favoriete winkels terug vinden, reviews achterlaten en op je favoriete winkels stemmen.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Restaurant

Activiteit

Parkeren

Overnachten

Inloggen

Nog geen gratis account?

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken