0.0/5

De Pindakaaswinkel

De lekkerste pindakaas van Nederland!

Aan de keukentafel begon het avontuur van Michiel, Bioboer en pindakaasfan van jongs af aan. Hier begon hij met het combineren van verschillende smaken, omdat hij ondanks zijn liefde voor pindakaas wel wat variatie miste in het bestaande aanbod. En gelukkig maar, want dankzij Michiel kun jij nu variërend genieten van maar liefst 10 verschillende smaken pindakaas.

Alle pindakaas van de Pindakaaswinkel wordt met veel liefde handgemaakt en hierdoor is ieder potje uniek, net als jij en onze aarde! Want de Pindakaaswinkel staat namelijk voor de gezondheid van mens en natuur. Aan de pindakaas wordt geen extra suiker toegevoegd en de meeste smaken zijn zoutarm, een gezonde snack dus en zelfs een goede vleesvervanger! Kom jij gezellig langs in een van de winkels? Want hier proef, geniet en beleef je de lekkerste pindakaas van Nederland!

Adresgegevens

Vredenburg 2
3511 BA, Utrecht

Openingstijden

Maandag12:00 – 20:00
Dinsdag10:00 - 20:00
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 20:00
Zaterdag10:00 - 20:00
Zondag12:00 - 18:00

Het Pindakaasparadijs

Welkom in het pindakaasparadijs van Nederland: De Pindakaaswinkel! Hier begon het allemaal aan de keukentafel van Michiel, een bioboer en pindakaasliefhebber pur sang. Zijn passie voor pindakaas leidde tot een avontuur waarbij hij maar liefst 10 verschillende smaken creëerde, variërend van klassiek tot verrassend exotisch.

Handgemaakt met liefde

Bij De Pindakaaswinkel draait alles om ambacht en passie. Ieder potje pindakaas wordt met de hand gemaakt, met liefde en zorg voor mens en natuur. Geen toegevoegde suikers en de meeste smaken zijn zoutarm, waardoor je kunt genieten van een gezonde en voedzame snack. Bovendien is pindakaas van De Pindakaaswinkel een milieubewuste keuze, omdat het bijdraagt aan een gezondere planeet.

Kom proeven en genieten

Ben je benieuwd naar de smakenexplosie van De Pindakaaswinkel? Kom dan gezellig langs in een van onze winkels en laat je verrassen door de verscheidenheid aan heerlijke smaken. Hier proef, geniet en beleef je de lekkerste pindakaas van Nederland, en wie weet ontdek je wel jouw nieuwe favoriet

Laat reviews achter met je gratis account

Laat reviews achter voor je favoriete winkels met je eigen account! Hiermee kun je altijd je favoriete winkels terug vinden, reviews achterlaten en op je favoriete winkels stemmen.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Restaurant

Activiteit

Parkeren

Overnachten

Inloggen

Nog geen gratis account?

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken