Hocus Pocus Zoetwaren

Bij Hocus Pocus Zoetwaren, gevestigd in het hart van Oudewater, waan je je in een betoverend verleden. Remon, de bezielde eigenaar, vervult met zijn winkel de droom die hij als kind koesterde: een eigen snoepwinkel. Hier herleven oude smaken en ontdek je nieuwe, met aandacht gemaakte lekkernijen.

In een tijd van massaproductie kiest Hocus Pocus Zoetwaren bewust voor handgemaakte producten, vervaardigd uit eerlijke grondstoffen. De bonbons met een Oudewaterse twist, zoals het geelbuikje en het groene hartje, verrassen met lokale karakteristieken.

Benieuwd naar het oudste stadje van het Groene Hart? Een bezoek aan Hocus Pocus Zoetwaren mag je echt niet missen. Vind hen aan de Leeuweringerstraat 9, waar huizen namen hadden en magie een alledaags genot is!

De Rode Winkel Jeans Utrecht

De Rode Winkel, gevestigd in een monumentaal pand in Utrecht, is veel meer dan een plek om jeans te kopen. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1837, heeft het pand niet alleen een grondige renovatie ondergaan, maar biedt het ook ruimte voor architectuur, kunst, en cultuur.

In dit familiebedrijf werken momenteel de vijfde en zesde generatie, wat een diepgewortelde betrokkenheid en passie voor het vak weerspiegelt.
Het Denim Atelier van De Rode Winkel is een waar paradijs voor denimliefhebbers, met meer dan 6500 spijkerbroeken, waardoor het de grootste keuze aan merkjeans in Europa biedt. Binnen de Maison vind je een boetiek voor dames en een gezellige bar waar sportliefhebbers in het weekend van topsport kunnen genieten.

Op vrijdag en zaterdag staat er zelfs een kleermaker klaar om je jeans op maat te maken. Heb je een eerder gekochte jeans die wat reparatie nodig heeft? Breng hem gerust langs; hier wordt gezorgd voor de perfecte fit en duurzaamheid.

Spektakel wonen

Spektakel wonen - mooiste winkels

Verken de spectaculaire wereld van Spektakel Wonen, een buitengewone woonwinkel gevestigd in het bruisende hart van Amersfoort op de Isselt. Onder leiding van Jeroen Speksnijder, een bekend gezicht uit woonbladen en het TV-programma Cash or Trash, biedt Spektakel Wonen een adembenemende mix van vintage, industriële en designvondsten.

De veelzijdige inrichting, met een bonte mix van vintage, design en bijzondere kunst, maakt van Spektakel Wonen een ware belevenis. Ontdek bijzondere meubels, van banken gemaakt van halve auto’s tot lampen in de vorm van vergulde paarden. Hier vind je geen standaard inrichting, maar een spektaculaire verzameling die elke ruimte transformeert tot een kunstwerk.

Bezoek Spektakel Wonen en laat je betoveren door de bruisende mix van diverse stijlen, tijdperken en kunststromingen.

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken