House of SnoBs

Gelegen op de hoek van het Van Heekplein in Enschede, ontdek je het warenhuis House of Snobs waar je terecht kunt voor de meest exclusieve producten en diensten. Van haute couture tot niche parfums, van designeraccessoires tot heerlijke lunches, House of Snobs heeft het allemaal! “Zo on-Enschedees dat je het met eigen ogen moet ervaren.”

De winkel herbergt een scala aan shops-in-shop, waardoor je een breed scala aan producten en diensten onder één dak kunt vinden. Dames- en herenmode, cosmetica, geuren, make-up, wimperextensions, vitamine-injecties, tanden bleken, kunst, pedicures, kapsalon, bar… de lijst is eindeloos. Het concept van House of Snobs is uniek in Nederland. De wisselende indeling en evenementen zorgen ervoor dat er altijd iets nieuws te beleven is.

Geniet van een kopje koffie of een glaasje bubbels in de knusse zithoek met open haard, of laat je inspireren door de wisselende kunstwerken die in de winkel worden tentoongesteld. De focus op kwaliteit, service en klantbeleving, gecombineerd met een vleugje creativiteit en innovatie, maken van House of Snobs een ongekend succes!

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken