Hoogenboom & Bogers

Hoogenboom & Bogers in Bilthoven is een waar paradijs voor liefhebbers van unieke sieraden. In de sfeervolle winkel, met luxueuze uitstraling en dromerig behang, waan je je in een sprookjesachtige wereld. Bewonder de prachtige juwelen in de vitrines, neem een kijkje in het atelier waar de magie tot stand komt, en laat je inspireren door de passie van Heleen en Sanne.

Goudsmidsduo Heleen Hoogenboom en Sanne Bogers creëren al meer dan 30 jaar met passie en toewijding prachtige juwelen die de tand des tijds doorstaan. In hun drie collecties combineren Heleen en Sanne de mooiste edelstenen en parels met geraffineerd design. Van klassieke tot moderne sieraden, elk stuk is met de hand gemaakt en draagt een eigen verhaal.

Alles aan deze winkel straalt passie, creativiteit en vakmanschap uit. Breng een bezoek aan Heleen en Sanne, bewonder de bijzondere sieraden en wie weet vind je wel de perfecte accessoire voor jou, “een tastbare herinnering aan wie je bent en wat je hebt meegemaakt”.

Marc’s

Marc’s is geen doorsnee winkel, het is een reis door de creatieve geest van Marc Lange. In een sfeervol Art Nouveau pand in het centrum van Groningen vind je een schatkamer aan unieke objecten, zorgvuldig geselecteerd van over de hele wereld. Van antiek tot nieuw, van vazen tot meubels, bij Marc’s vind je een eclectische mix van stijlen en culturen. De nadruk ligt op eerlijke materialen, rijke kleuren en unieke verhalen achter elk object.

In de laatste maanden van het jaar wordt Marc’s omgetoverd tot een magisch kerstparadijs. Duizenden glinsterende ornamenten, prachtige kerstballen en unieke decoraties vullen de winkel tot aan de nok. In december is de winkel ook op zondag open. De bijzondere kerst ornamenten importeert Marc uit verschillende landen en sinds enkele jaren heeft hij zelfs een eigen Groninger kerstballen lijn.

Marc gelooft in de kracht van spullen met een ziel. Massaproductie is hier niet te vinden, maar wel handgemaakte creaties van ambachtslieden die hun passie delen. Of je nu op zoek bent naar een perfect cadeau, een blikvanger voor je interieur of gewoon wilt genieten van de unieke sfeer, bij Marc’s ben je altijd welkom!

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken