De Freule van Orvelte

Ben je op zoek naar een bijzondere winkel waar je kunt struinen door brocante schatten, unieke kleding kunt vinden en kunt genieten van een gastvrije sfeer? Kom dan naar De Freule van Orvelte! Een echte must voor liefhebbers van brocante en antiek. De winkel is gevestigd in een oude schaapskooi uit 1758 en is van binnen en buiten een prachtig plaatje!

In deze sfeervolle omgeving vind je een unieke collectie brocante, antiek en bijzondere kleding, zorgvuldig verzameld door Esther en haar partner tijdens hun reizen door verschillende landen. Zij zijn echte levensgenieters en we kunnen er zelfs best wel jaloers op worden. Creatieve en vrije sferen, tijd voor elkaar, een prachtige winkel met prachtige spullen, een lieve familie en een lief hondje. Tijdens je bezoek aan De Freule van Orvelte realiseer je je dat je helemaal niet meer weg wilt. Gelukkig word je hier ontzettend gastvrij ontvangen en krijg je alle tijd om de fijne sfeer en alle mooie spullen helemaal in je op te nemen.

De Freule van Orvelte is een parel in monumentendorp Orvelte die je niet mag missen. Kom langs en laat je verrassen door de unieke collectie en de gastvrije ontvangst!

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken