Over Mooiste Winkels

Ons doel is om het echte winkelen weer te bevorderen.

Bij de ‘Mooiste Winkels’ geloven we in de kracht van samenwerking en het delen van middelen en kennis. Daarom vragen we onze deelnemende winkeliers om hier gezamenlijk in te investeren, zodat we samen een aantal voordelen kunnen realiseren die we als individuele winkels niet zouden kunnen bereiken.

Met deze gezamenlijke investering zullen we een centrale marketingcampagne kunnen ondersteunen, die gericht is op het verhogen van de bekendheid en de aantrekkingskracht van onze groep als geheel. Hierdoor zullen winkeliers kunnen profiteren van een grotere stroom potentiële klanten en verkopen, wat hen in staat stelt om hun winkel en hun merk verder te versterken.

Al met al biedt onze groep van ‘Mooiste Winkels’ een unieke gelegenheid om samen te werken en te profiteren van de voordelen van een gezamenlijke inspanning. Door onze bijdragen te doen, zullen we een sterk en samenhangend netwerk kunnen creëren, dat ons allemaal in staat stelt om te groeien en te bloeien.

Vind antwoorden op al je vragen over de Mooiste Winkels

Heb je vragen over onze doelstelling, criteria, of wil je meer informatie over onze zoektocht naar de mooiste winkels van Nederland? Dan helpen wij je graag verder. Je kunt in de eerste plaats terecht op onze FAQ-pagina. Hier hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Op onze FAQ-pagina vind je onder andere meer informatie over welke criteria we hanteren bij het beoordelen van de winkels, wat voor soort winkels we zoeken, en hoe de selectieprocedure verloopt. 

Als je vraag niet wordt beantwoord op onze FAQ-pagina, kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website.

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken