0.0/5

KoolStuff Concept Store

KoolStuff Concept Store is een unieke beleving in Giessenburg en meer dan zomaar een winkel! Het is een multibrand concept store met een wisselend aanbod aan lifestyle producten, geselecteerd met oog voor kwaliteit, originaliteit en een goed verhaal.

De winkel is gevestigd in een voormalige garage met een industriƫle uitstraling, gelegen in een uniek winkelgebied in Giessenburg. De creatieve sfeer en het wisselende aanbod zorgen voor een ware beleving. Hier vind je unieke items van gevestigde en opkomende labels, webshops en designers, die met hart en ziel hun producten maken.

Laat je inspireren door de prachtige producten en ontdek nieuwe talenten!

Adresgegevens

Doetseweg 40
3381 KG, Giessenburg

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten

Ontdek de unieke wereld van KoolStuff

Stap binnen bij KoolStuff Concept Store in Giessenburg en laat je verrassen door een unieke winkelervaring. Gevestigd in een voormalige garage met een industriƫle uitstraling, biedt KoolStuff een inspirerende omgeving waarin je wordt ondergedompeld in een wereld van lifestyle producten met een verhaal. Het wisselende aanbod, zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en originaliteit, zorgt ervoor dat elk bezoek aan KoolStuff een nieuwe ontdekkingstocht is.

Industriƫle chic en creatieve flair

Ontdek de charme van KoolStuff Concept Store, gehuisvest in een voormalige garage met een karakteristieke industriƫle uitstraling. Dit unieke decor vormt het perfecte podium voor een diverse verzameling lifestyle producten, zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en authenticiteit. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of gewoon wilt rondsnuffelen, bij KoolStuff vind je altijd iets bijzonders.

Laat je inspireren bij KoolStuff

Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je ronddwaalt door de betoverende wereld van KoolStuff Concept Store. Hier vind je geen alledaagse winkelervaring; elk item is zorgvuldig geselecteerd om je te inspireren en te verrassen. Van trendy lifestyle producten tot ambachtelijke creaties, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Kom langs en laat je betoveren door de prachtige producten en ontdek de verborgen pareltjes die KoolStuff te bieden heeft.

Laat reviews achter met je gratis account

Laat reviews achter voor je favoriete winkels met je eigen account! Hiermee kun je altijd je favoriete winkels terug vinden, reviews achterlaten en op je favoriete winkels stemmen.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Restaurant

Activiteit

Parkeren

Overnachten

Inloggen

Nog geen gratis account?

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken