0.0/5

Buuf Jelly

Buuf Jelly is een unieke damesboetiek in Stavoren. De winkel is gevestigd in een karakteristiek pandje dat voorheen een groentewinkeltje was van de oude buurvrouw van eigenaresse Harriët, die daar voor bijna 100 jaar woonde en werkte. De naam Buuf Jelly is een eerbetoon aan deze bijzondere vrouw en houdt haar nagedachtenis levend.

De boetiek ligt op een prachtige locatie, direct aan het IJsselmeer. Slenter langs de mooie boten, bewonder de pittoreske grachten en stap binnen in de wereld van Buuf Jelly. De sfeer van het voormalie groentewinkeltje is nog steeds te voelen en te zien in de prachtige inrichting. Harriët selecteert met liefde en oog voor detail de mooiste kledingmerken en accessoires. Van trendy items tot tijdloze klassiekers, in de collectie van Buuf Jelly vind je altijd iets wat bij je past.

Buuf Jelly is een parel in Stavoren die je niet mag missen. Kom langs en ervaar de unieke sfeer, de prachtige collecties en de persoonlijke aandacht!

Adresgegevens

Hellingspad 24, 8715 HT Stavoren
8715 HT, Stavoren

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag10:00 – 17:00
Zaterdag10:00 – 17:00
ZondagGesloten

Laat reviews achter met je gratis account

Laat reviews achter voor je favoriete winkels met je eigen account! Hiermee kun je altijd je favoriete winkels terug vinden, reviews achterlaten en op je favoriete winkels stemmen.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Routebeschrijving

opties weergeven Verberg de opties

Restaurant

Activiteit

Parkeren

Overnachten

Inloggen

Nog geen gratis account?

Wat gaan we doen?

Cultuur en Vermaak
Mode en Accessoires
Interieur en Decoratie
Schoonheid en Verzorging
Media en Technologie
Eten en Drinken